За заведения в София Victoria – 18 години история

Преди 18 години верига заведения Victoria отваря за първи път врати. От този ден нататък не сме спирали да се развиваме. Работим върху кулинарното богатство на менюто, нюха си към детайлите и интериора на всяко едно заведение.  С гордост можем да заявим, че днес сме сред най-добрите заведения в София. 

С годините в България вече има добре развита хранителна култура. Хората се наслаждават на храната, a когато тя бъде комбинирана с подходяща обстановка и добро обслужване, удоволствието е гарантирано. Ресторанти Victoria не са просто поредното място за хапване, а място от което ще останат хубави спомени от приятното изкарване. Държим персонала да бъде на ниво, музиката да е приятна, а обстановката в крак с модата.
 

Заведения в София с детски кът и градина


А кухнята, кухнята е сърцето на всеки хубав ресторант. Там се случва магията. Там можем да докажем колко сме добри. Традиционна българска и италианска кухня, пици, пасти, салати, местни и безместни ястия, десерти и богат асортимент от напитки. Няма повод или събитие, което да не можем да организираме. Било то рожден ден, бизнес вечеря, семейно събиране или просто приятелска среща. Търсите заведения с детски кът и градина в София? То тогава ние сме правилния избор.

На ваше разположение са също поръчка и доставка на храна и пица за територията на градовете София и Банско. Вие бихте могли да поръчате чрез нашата онлайн форма за поръчки директно през сайта или по телефона - 02/91100