VICTORIA Банско

VICTORIA: вкусете разнообразието в един от водещите за Банско ресторанти

 
При търсенето на качество, разнообразие и естетика сред многобройните из Банско ресторанти, вариантът е само един: VICTORIA
 
Този град не е случаен – това е водещият планински курорт в Източна Европа според самия „Файненшъл Таймс“. И, прилягащо за това най-високо качество, VICTORIA се погрижи да осигури един от най-впечатляващите за Банско ресторанти. Такъв великолепен зимен курорт заслужава съответстващо на нивото му заведение. Класно и същевременно уютно място, където гостите да се нахранят и отпочинат истински добре.

Градът се развива с огромни стъпки в последните години и туризмът е главната причина за това. Нараства постоянно броят на туристи от страната и чужбина, които пристигат да се насладят на изумителните условия за зимни спортове. (Не че и през останалите сезони тук няма какво да се прави.) Неслучайно това доведе и до бум на качествените заведения в Банско – както местни, така и на български и международни вериги.
 
Затова и днес разнообразието в курорта по отношение на кухня е огромно. Откъм ресторанти Банско предлага куп специализирани в италианска, българска, средиземноморска, азиатска кухня и др. Те ще задоволят всяка една кулинарна прищявка. Накуп обаче ще получите всичко откъм разнообразие и пълноценност на изживяването само на едно място – ресторант VICTORIA. И при ядене вътре в него, и при поръчка на храна за вкъщи Банско не би могъл да ви предложи друг толкова широк избор от ястия.
 
Няколко са причините да твърдим това с убеденост. На първо място е пребогатото меню, после е вкусната храна, накрая са отличното обслужване и уютната и изискана обстановка. Всичко това се обединява при нас и ни отличава сред множеството популярни за Банско ресторанти. Вечният ни стремеж към усъвършенстване и осигуряване на удоволствието ви от вкусната храна ни доведе дотук и няма да спираме. Може да сте сигурни: когато говорите за VICTORIA, говорите безспорно за едно от най-добрите заведения в Банско.
 

Ресторант VICTORIA Банско

 
Ресторант VICTORIA Банско е едно наистина впечатляващо място в един все по-впечатляващ зимен курорт. Ще ни намерите съвсем близо до ски лифта. Още с влизането си ще се потопите в изисканата и уютна обстановка, за да се предразположите към изумително кулинарно изживяване. След като седнете удобно, прегледате изключително разнообразното меню и поръчате, ще се отпуснете и ще изпълните сетивата си. Огънят от камината, интериорът от камък и дърво, както и красивата гледка навън ще ви подготвят за насладата за небцето.
 
При нас може да се нахраните с каквато кухня ви е на сърце и душа. Специалисти сме в италианската и местната, но с времето увеличихме избора. Сега предлагаме също средиземноморска и азиатска кухня, барбекю в американски стил, постни ястия и още много. Т.е. може някой от вас да хапне пица или паста, друг – бургер, трети – ястие с месо, а четвърти – супа или салата. И всичко това ще бъде прясно и с изключително високо качество при стилна обстановка, безупречно обслужване и приятна музика.
Това богато разнообразие на кухнята е главната причина откъм храна за вкъщи Банско да не предлага по-добър вариант от VICTORIA. Въобще, има доста поводи да се насочите към нас, когато поискате да се нахраните добре и приятно.
 
Великолепната обстановка в заведението прави възможно и да организирате вътре изискани частни или фирмени партита. Сред многобройните си ресторанти Банско едва ли ще ви предложи по-подходящ от VICTORIA за сватба, рожден ден, коктейл или друг тип тържество.
 
Така че не чакайте повече. Елате и потънете в отпускащия свят на изящната храна, елегантната обстановка и безупречното обслужване в един от вечно хитовите ресторанти в Банско.
 
Адрес: ул. Пирин 119, срещу ски лифта
Телефон: 088 776 1500
E-mail: v.bansko@abv.bg
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:00 за клиенти
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 за доставки
Места в салона: 80
Места в градината: 50
Поръчайте доставка на храна за вкъщи в Банско
 

VICTORIA И БАНСКО – ЗАЕДНО ПО ПЪТЯ КЪМ ВЪРХА

 
VICTORIA започна своя път към върха през 1997 г. и го извървя точно във времето, в което и Банско стана зимен курорт №1 в Източна Европа. Нашият стремеж към добрия вкус, красотата и изискаността ни изкачва на неговата висота. Затова предлагаме върховно изживяване за душата на жителите и гостите на града и околността.
 
Всичко, което търсите, ще намерите при нас. Тук ще откриете и класическото, и модерното; и уюта, и висшата класа; и пица, и бургер. Чудите се в кое от всички заведения в Банско да хапнете разнообразна кухня? Гледате в кои свои ресторанти Банско може да ви предложи идеална организация за конференция или бизнес събитие? Е, всички пътища водят към нас.
 
Водещият зимен курорт на Източна Европа е още по-прекрасно място заради VICTORIA и VICTORIA е още по-прекрасно място заради водещия зимен курорт на Източна Европа. И най-вълнуващото е, че тепърва ще става още по-хубаво. Защото в Банско ресторанти има всякакви, но друг като VICTORIA просто няма.
 
Нашият уебсайт използва „бисквитки“, които гарантират възможно най-оптимална работа със сайта. За повече информация вж. как се използват „бисквитки“ и как да промените настройките си.
X