VICTORIA Цар Освободител VICTORIA България VICTORIA Черковна VILLA VICTORIA Ловен парк VICTORIA Цар Иван Асен VICTORIA Ринг Мол

VICTORIA: най-добрите от най-добрите ресторанти в София

 

Когато търсите качеството, разнообразието и естетиката при избора на ресторанти в София, вариантът е само един: VICTORIA

 
Нашата столица е една от все по-търсените дестинации в Европа и сред съществените фактори за това, наред с изумителните забележителности и гостоприемните хора, са множеството и качествени заведения в центъра на София, където да се прекара от хубаво по-хубаво.

Разнообразието днес е изумително и тепърва ще се разраства. Италиански, азиатски, арабски, турски и какви ли още не специализирани ресторанти в София можете да намерите, за да задоволите всяка своя кулинарна прищявка. Има обаче едно несравнимо откъм разнообразие и пълноценност на изживяването място, където ще получите всичко – накуп и на мига. Това място е всяко едно заведение от прочутата верига от ресторанти в София VICTORIA.

Интересното меню, вкусната храна (храна за вкъщи), безупречното обслужване, уникалната обстановка – съчетание между модерно и класическо, грижата за децата, градините и гледката: ето кои са най-важните критерии за високото ниво. Търсите изискани ресторанти в центъра на София? Жадувате за ресторанти с градина в София? Нуждаете се от ресторант с детски кът в София, за да се нахраните спокойно или да организирате тържество за възрастни и малчугани?

Е, всичко това се обединява при VICTORIA, за да сме сигурни, че говорим за най-добрите от най-добрите ресторанти в София.
 
 

Ресторант VICTORIA Цар Освободител

 
Жълтите павета са същината на столицата и едно от знаковите заведения в София център е „VICTORIA Цар Освободител”. Това е може би най-популярният от всички ресторанти в София на веригата. Намира се в сградата на Централния военен клуб и е трудно да повярваме, че има столичанин или посетител на града от страната и чужбина, който да не е изпитвал в едно от знаковите заведения в центъра на София насладата от съчетанието между чудните пици на пещ и неповторимата атмосфера на района около „Александър Невски”, „Света София” и градинката „Кристал”. Във вечерите, особено летните, в тази част на Жълтите павета ще срещнете множество забавляващи се хора, а и това е един от няколкото отлични ресторанти с градина в София заедно с друго наше  бижу – „VICTORIA Черковна”.

Това, че е разположено точно в тази знаменателна част на града, превръща „VICTORIA Цар Освободител” автоматично в едно от най-благоприятно разположените за старт на партито заведения в София. Тук можете да хапнете вкусно и да пийнете, преди да продължите към някой от близките барове или нощни клубове в центъра. Също затова и конкретно този е един от няколкото наистина топ ресторанти в центъра на София за рожден ден.
 
Адрес: бул. "Цар Освободител" 7-А
Централен Военен Клуб
Телефон: 02 986 3200; 088 839 3077
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:00 за клиенти
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 за доставки
 
 

Ресторант VICTORIA България

 
Това не е някое от обичайните заведения за хранене в София. Тук говорим за едно истински прекрасно място както за бизнес обяд или вечеря, така и за семейно или приятелско събиране. Изисканата обстановка, превъзходно вкусната храна и добросърдечният персонал в един от истинските топ ресторанти в София – „VICTORIA България“, ще се погрижат да не ви липсва нищо.
 
Това е един от най-стремглаво развиващите се райони в столицата и в по-топлите дни можете да намалите темпото на всекидневието си със слънчев обяд или прохладна вечеря на нашата обширна и цветна тераса. „VICTORIA България“ е едно от онези заведения в София, които ви предлагат красива гледка и неповторим комфорт.

На малко места можете да усетите съчетанието между изисканост и финес от една страна и уют и домашна топлина от друга. Не се бавете повече! Посетете един от най-посещаваните ресторанти в София, за да разказвате после за чудното си преживяване.
 
Адрес: бул. "България" 118
Телефон: 088 210 8070
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:00 за клиенти
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 за доставки
 
 

Ресторант VICTORIA Черковна

 
Ако търсите хубави ресторанти в София с детски кът, няма да сбъркате, ако отидете във „VICTORIA Черковна”. Тук вашите малки съкровища могат да лудеят до насита, докато в същото време вие се наслаждавате на вкусни ястия. Пързалки и други атракции ще забавляват малчуганите до захлас в един от онези наистина добри ресторанти в София с детски кът. Можете да бъдете също така и безкрайно уверени в тяхната сигурност, докато не са пред очите ви непрекъснато.

Това е също един от не чак толкова многото хубави ресторанти с градина в София за рожден ден, като спокойствието на този стар квартал в района на и около ул. „Черковна” до голяма степен напомня и на този около ул. „Иван Асен”. Именно по това си приличат тези две наши заведения в София център и околността му.
 
Адрес: ул. "Черковна" 75В
Телефон: 088 791 1000
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:00 за клиенти
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 за доставки
 
 

Ресторант VICTORIA Иван Асен

 
Жадувате да откриете мир сред хаоса в търсенето на ресторанти в София? Близо до безбрежната зеленина на Борисовата градина, от другата страна на бул. „Цариградско шосе” е вероятно най-запазващият автентичния дух на столицата квартал. Когато тръгнете на навяваща носталгия към добрите стари дни разходка по калдъръма нагоре от „Царевец”, ще стигнете неизбежно до „VICTORIA Иван Асен” – един от по-скоро класическите, а не избуяващите един след друг модерни добри ресторанти в центъра на София. Там ще се насладите на приятен обяд или вечеря с приятели, защо не и преди или след посещение на мач на някой от двата стадиона в Борисовата градина – Националния „Васил Левски” и „Българска армия”.
 
Едно от най-елегантните заведения в София център и околността му, близостта му до парка и старинният стил на квартала го правят предпочитан оазис за отдих от задачите в офиса. Тук можете на спокойствие да презаредите батерията си за остатъка от деня. „VICTORIA Иван Асен“ е също така и един от най-подходящите за работен обяд ресторанти в София, където несъмнено ще впечатлите всекиго, когото поканите.
 
Адрес: ул. "Цар Иван Асен II" 66
Телефон: 088 863 1282
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:00 за клиенти
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 за доставки
 
 

Ресторант VICTORIA Ловен парк

 
Започнахме като един от малкото добри италиански ресторанти в София, ала кухнята на Ботуша отдавна не е единствен приоритет за VICTORIA. В короната от наши заведения в София, където ще намерите шеф менюта за всеки сезон от годината и изпечени на жар пресни и качествени меса, приготвено пред очите ви суши и превъзходни десерти, има една специална перла. Тя е „VICTORIA Ловен парк” и в нея ще имате възможността да се насладите също на изкусно приготвено дивечово месо с доказано качество и произход.

След като заговорихме за поразително хубави ресторанти в София, нека е ясно, че ако предпочитанията ви клонят към по-аристократична обстановка, едва ли ще намерите по-подходящо място от „VICTORIA Ловен парк”. В съседство с ж.к. „Дианабад” ще намерите оазис на спокойствие от градската шумотевица, където сякаш машина на времето ви е пренесла назад в миналото в ловната резиденция на някой благородник.
 
Тук въздействието на зеленината (или бялата покривка през зимата) в съчетание с огъня на няколкото камини, изпълнената на живо класическа музика, вкусните ястия и компанията на любими хора ще ви донесат безмерно удоволствие. Езикът е беден да опише насладата в този несравнимо хубав ресторант в София, когато слухът ви е гален от звуците на струнно трио или квартет, докато хапвате пица на пещ и отпивате глътка червено вино от отличната ни селекция.
 
Не се съмнявайте, че също така бихте впечатлили и своите бизнес партньори, ако избегнете препълнените заведения в София център и ги заведете на подобно красиво и класно място, което буквално блести, след като беше обновено преди пет години.
 
Тук най-малките могат да се почувстват като в света на приказките. Заобиколени от гъста гора, те ще намерят забавление и навън, и вътре. Това превръща „VICTORIA Ловен парк” в едно от най-прекрасните заведения с детски кът в София.
 
Адрес: бул. "Симеоновско шосе" 1
Телефон: 088 980 0099
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:00 за клиенти
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 за доставки
 
 

Ресторант VICTORIA Ring

 
Контрапункт на гореописаното усещане е „VICTORIA Ring”. Това е един от онези наистина модерни ресторанти в София, които потапят в духа на новото време с изящния си моден дизайн и естетическа декорация.
 
Той се намира в Sofia Ring Mall на Околовръстния път и един от плюсовете му в сравнение с останалите заведения в София от нашата верига е красивата гледка към Витоша. На обширната тераса можете да разпуснете в от приятна по-приятна обстановка. Друг важен плюс е наличието на собствен паркинг, което спестява време и нерви в търсене на място, където да оставите колата си и да сте спокойни за нея, докато се радвате на храненето в добра компания.
„VICTORIA Ring” е един от онези ресторанти в София, чието посещение остава запечатано в съзнанието и те кара да бързаш да се завърнеш в него за още и още.
 
Адрес: ул. "Околовръстен път" 214
Телефон: 088 810 0050
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:00 за клиенти
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 за доставки

 

РАСТЕМ, НО НЕ СТАРЕЕМ
 

Вече станаха 22 години, откакто съществува една от веригите с най-добрите ресторанти в София, а и в страната – VICTORIA, и тя досущ като своя дом расте, но не старее. Тук ще намерите и модерното, и класическото; и уюта, и класата; и пица, и печено месо, и суши. Търсите ресторанти в центъра на София? Или ресторанти с градина в София? Или пък ресторант с детски кът в София? Отговорите на всички въпроси са събрани тук и всички пътища водят към нас.
Столицата ни е едно още по-прекрасно място с VICTORIA и VICTORIA е едно още по-прекрасно място заради столицата. А най-вълнуващото е, че тепърва ще става още по-хубаво.

 

 
Нашият уебсайт използва „бисквитки“, които гарантират възможно най-оптимална работа със сайта. За повече информация вж. как се използват „бисквитки“ и как да промените настройките си.
X