VICTORIA Боровец

VICTORIA: съвършеният за Боровец ресторант откъм разнообразие и уют

 
При търсенето на качество, разнообразие и естетика сред многобройните заведения в Боровец ресторант VICTORIA The Bear е естественият избор
 
Царски планински курорт, популярен в цяла Европа и съвсем близо до София и Пловдив – това е Боровец. Едно от неговите най-привлекателни бижута е VICTORIA The Bear – истински Après-ski ресторант в алпийски стил точно до пистата. Сред множеството различни заведения Боровец надали ще ви предложи място, където да нахраните по-добре телата и душите си.
 
Този курорт винаги е бил притегателен център за любителите на зимните спортове и въобще на планината във всеки сезон. Непрестанно идват все повече родни и чуждестранни туристи, за да се насладят на изумителните условия за зимни и планински спортове. Това доведе и до рязък скок на броя както на скъпи, така и на евтини заведения в Боровец. Те са както местни, така и на български и международни вериги.
 
Неслучайно днес разнообразието по отношение на кухня в курорта е толкова голямо. Ще срещнете ресторанти в Боровец, специализирани в италианска, българска, средиземноморска, азиатска кухня и др. Всеки един от тях в една или друга степен ще задоволи вашите кулинарни прищевки. Откъм разнообразие и пълноценност на изживяването обаче ще получите всичко накуп само на едно място – VICTORIA The Bear.
 
Има няколко причини да твърдим това с убеденост. На първо място е пребогатото меню, следва вкусната храна и „за десерт“ идват отличното обслужване и уютната и изискана обстановка. Всичко това се обединява при нас и ни прави един отличителен за Боровец ресторант, съответстващ на високото ниво на курорта. Вечният ни стремеж да се усъвършенстваме и да ви осигуряваме удоволствие от храната ни доведе дотук и няма да спираме. Бъдете сигурни: откъм заведения Боровец не може да ви предложи по-пълноценно изживяване от това във VICTORIA The Bear.
 

Ресторант VICTORIA The Bear Боровец

 
Колко са хубавите ресторанти в България, при които можеш да отидеш да седнеш на масата направо след спускане на ски пистата? Е, VICTORIA The Bear със сигурност е един от тях. Да не говорим и че се намира срещу хотел Рила – най-големия в курорта.
 
Но идеалното местоположение не е най-важният фактор за това нашият ресторант да е водещият тук. С поне толкова голямо значение са също неговото разнообразно и съобразено със сезона меню, безупречното обслужване и отпускащата обстановка. Дървеният интериор, красивата гледка към площада или пистата, огънят от камината – всичко това ще ви подготви за върхова наслада за небцето.
 
Гореизброените неща са все причини VICTORIA The Bear да не е някое от онези евтини заведения в Боровец, където се наяждате за жълти стотинки. Тук обаче ще се нахраните истински вкусно и пълноценно с каквато кухня ви е на сърце и душа. Ние сме специалисти в италианската и местната, ала с времето увеличихме избора пред вас. Днес предлагаме също средиземноморска и азиатска кухня, барбекю в класически американски стил, постни ястия и още много. Т.е. може някой от вас да хапне пица или паста, друг – ястие с месо, трети – супа или салата, а четвърти – бургер. И всичко ще бъде прясно и най-висококачествено, поднесено безупречно в стилна обстановка и приятна музика.
 
С подобно многообразие в кухнята ни неслучайно сме фаворити по поръчване на храна за вкъщи в Боровец. Великолепната обстановка в заведението пък прави възможно и да се организират вътре изискани фирмени или частни партита. В Боровец ресторант VICTORIA The Bear си остава ненадминат вариант за сватба, рожден ден, коктейл или друг тип тържество.
 
Затова не чакайте повече. Елате и потънете в отпускащия свят на вкусната и разнообразна храна, уютната обстановка и безупречното обслужване в един от хитовите за Боровец ресторанти.
 
Адрес: 2010 Боровец, срещу хотел Рила
Телефон: 0878 193 000
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:00 за клиенти
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 за доставки
Поръчайте доставка на храна за вкъщи в Боровец
 

VICTORIA THE BEAR – ЦАРСТВЕН РЕСТОРАНТ В ЦАРСТВЕН БОРОВЕЦ

 
VICTORIA започна своя път към върховете през 1997 г. и стигна до Боровец чак за зимен сезон 2018/19. Някои може и да кажат, че сме закъснели, но според нас това се случи точно навреме. Истината е, че се стремяхме чрез вечната си отдаденост към добрия вкус, красотата и изискаността да се изкачим до царствената висота на планинския курорт. Затова с VICTORIA The Bear искахме да предложим царско изживяване за небцето и душата на жителите и гостите на Боровец. Накрая го постигнахме и се гордеем с резултата.
 
Всичко, което търсите, ще откриете при нас. Тук ще срещнете и модерното, и класическото; и уюта, и елегантността; и пица, и бургер. Чудите се в кое от всички свои заведения Боровец ще ви предложи изключително разнообразна кухня? Търсите къде там може да проведете идеално организирано частно или фирмено събитие? Оглеждате се за съвършеното място за храна за вкъщи в Боровец? Е, всички пътища водят към нас.
 
Царственият планински курорт е още по-прекрасно място заради VICTORIA и VICTORIA е още по-прекрасно място заради царствения планински курорт. А най-вълнуващото е, че тепърва ще става още по-хубаво. Защото в Боровец ресторант като VICTORIA The Bear няма да намерите нито днес, нито още дълги години занапред.
Нашият уебсайт използва „бисквитки“, които гарантират възможно най-оптимална работа със сайта. За повече информация вж. как се използват „бисквитки“ и как да промените настройките си.
X