Поръчай храна за вкъщи или и се наслади в нашите ресторанти!

Да се приберете уморени от работа и да нямате желание да готвите е напълно нормално.

Ето една чудесна идея – поръчка и доставка на здравословна храна за вкъщи, при това от един от най-добрите ресторанти в София. Верига заведения VICTORIA е правилното място. Сами ще се убедите, че разполагаме с изключително богато и разнообразно меню от италианска кухня, включваща голям асортимент от пици, пасти, салати и десерти. Вече не трябва да гледате на нас само като едни от хубавите пицарии в София, но и като едни от най-гостоприемните заведения в столицата. Оригинални и изтънчени ястия от качествено месо, безмесни ястия, риба и суши. Доставката на храна за вкъщи или офиса е едно много лесно и бързо решение за всички.
Вече повече от 25 години създаваме приятели по вкус!

Преди повече 25 години верига заведения VICTORIA отваря за първи път врати. От този ден нататък не сме спирали да се развиваме. Работим върху кулинарното богатство на менюто, нюха си към детайлите и интериора на всяко едно заведение. С гордост можем да заявим, че днес сме сред най-добрите заведения в София. 

С годините в България вече има добре развита хранителна култура. Хората се наслаждават на храната, a когато тя бъде комбинирана с подходяща обстановка и добро обслужване, удоволствието е гарантирано. Ресторанти в София VICTORIA не са просто поредното място за хапване, а място от което ще останат хубави спомени от приятното изкарване. Държим персонала да бъде на ниво, музиката да е приятна, а обстановката в крак с модата.

VICTORIA Delivery Team