Изберете град:

VICTORIA: най-добрите от най-добрите ресторанти в София

 

Когато търсите качеството, разнообразието и естетиката при избора на ресторанти в София, вариантът е само един: VICTORIA


Нашата столица е една от все по-търсените дестинации в Европа и сред съществените фактори за това, наред с изумителните забележителности и гостоприемните хора, са множеството и качествени заведения в центъра на София, където да се прекара от хубаво по-хубаво.

Разнообразието днес е изумително и тепърва ще се разраства. Италиански, азиатски, арабски, турски и какви ли още не специализирани ресторанти в София можете да намерите, за да задоволите всяка своя кулинарна прищявка. Има обаче едно несравнимо откъм разнообразие и пълноценност на изживяването място, където ще получите всичко – накуп и на мига. Това място е всяко едно заведение от прочутата верига от ресторанти в София VICTORIA.

Интересното меню, вкусната храна (храна за вкъщи), безупречното обслужване, уникалната обстановка – съчетание между модерно и класическо, грижата за децата, градините и гледката: ето кои са най-важните критерии за високото ниво. Търсите изискани ресторанти в центъра на София? Жадувате за ресторанти с градина в София? Нуждаете се от ресторант с детски кът в София, за да се нахраните спокойно или да организирате тържество за възрастни и малчугани?

Е, всичко това се обединява при VICTORIA, за да сме сигурни, че говорим за най-добрите от най-добрите ресторанти в София.


Ресторант VICTORIA Цар Освободител

Жълтите павета са същината на столицата и едно от знаковите заведения в София център е „VICTORIA Цар Освободител”. Това е може би най-популярният от всички ресторанти в София на веригата. Намира се в сградата на Централния военен клуб и е трудно да повярваме, че има столичанин или посетител на града от страната и чужбина, който да не е изпитвал в едно от знаковите заведения в центъра на София насладата от съчетанието между чудните пици на пещ и неповторимата атмосфера на района около „Александър Невски”, „Света София” и градинката „Кристал”. Във вечерите, особено летните, в тази част на Жълтите павета ще срещнете множество забавляващи се хора, а и това е един от няколкото отлични ресторанти с градина в София заедно с друго наше  бижу – „VICTORIA Черковна”.

Това, че е разположено точно в тази знаменателна част на града, превръща „VICTORIA Цар Освободител” автоматично в едно от най-благоприятно разположените за старт на партито заведения в София. Тук можете да хапнете вкусно и да пийнете, преди да продължите към някой от близките барове или нощни клубове в центъра. Също затова и конкретно този е един от няколкото наистина топ ресторанти в центъра на София за рожден ден.

Адрес: гр. София, бул. „Цар Освободител" 7
Централен Военен Клуб
Телефон за резервации:  +359 888 393 077; 02 986 3200
Работно време: всеки ден от 12:00 до 23:00 (за клиенти)
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 (за доставки)


Ресторант VICTORIA България

Това не е някое от обичайните заведения за хранене в София. Тук говорим за едно истински прекрасно място както за бизнес обяд или вечеря, така и за семейно или приятелско събиране. Изисканата обстановка, превъзходно вкусната храна и добросърдечният персонал в един от истинските топ ресторанти в София – „VICTORIA България“, ще се погрижат да не ви липсва нищо.

Това е един от най-стремглаво развиващите се райони в столицата и в по-топлите дни можете да намалите темпото на всекидневието си със слънчев обяд или прохладна вечеря на нашата обширна и цветна тераса. „VICTORIA България“ е едно от онези заведения в София, които ви предлагат красива гледка и неповторим комфорт.

На малко места можете да усетите съчетанието между изисканост и финес от една страна и уют и домашна топлина от друга. Не се бавете повече! Посетете един от най-посещаваните ресторанти в София, за да разказвате после за чудното си преживяване. Разполагаме с БЕЗПЛАТЕН ЧАСТЕН ПАРКИНГ за клиенти, както и чисто но ДЕТСКИ КЪТ.

Адрес: гр. София, бул. „България" 118, Бизнес Център Абакус
Телефон за резервации: +359 882 108 070
Телефон ДЕТСКИ КЪТ: 0885 921 209
БЕЗПЛАТЕН ЧАСТЕН ПАРКИНГ
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:30 (за клиенти)
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 (за доставки)


Ресторант VICTORIA Черковна

Ако търсите хубави ресторанти в София с детски кът, няма да сбъркате, ако отидете във „VICTORIA Черковна”. Тук вашите малки съкровища могат да лудеят до насита, докато в същото време вие се наслаждавате на вкусни ястия. Пързалки и други атракции ще забавляват малчуганите до захлас в един от онези наистина добри ресторанти в София с детски кът. Можете да бъдете също така и безкрайно уверени в тяхната сигурност, докато не са пред очите ви непрекъснато.

Това е също един от не чак толкова многото хубави ресторанти с градина в София за рожден ден, като спокойствието на този стар квартал в района на и около ул. „Черковна” до голяма степен напомня и на този около ул. „Иван Асен”. Именно по това си приличат тези две наши заведения в София център и околността му.

Адрес: гр. София, ул. „Черковна" 75В
Телефон за резервации: +359 887 911 000
ДЕТСКИ КЪТ
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:30 (за клиенти)
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 (за доставки)


Ресторант VICTORIA Иван Асен

Жадувате да откриете мир сред хаоса в търсенето на ресторанти в София? Близо до безбрежната зеленина на Борисовата градина, от другата страна на бул. „Цариградско шосе” е вероятно най-запазващият автентичния дух на столицата квартал. Когато тръгнете на навяваща носталгия към добрите стари дни разходка по калдъръма нагоре от „Царевец”, ще стигнете неизбежно до „VICTORIA Иван Асен” – един от по-скоро класическите, а не избуяващите един след друг модерни добри ресторанти в центъра на София. Там ще се насладите на приятен обяд или вечеря с приятели, защо не и преди или след посещение на мач на някой от двата стадиона в Борисовата градина – Националния „Васил Левски” и „Българска армия”.

Едно от най-елегантните заведения в София център и околността му, близостта му до парка и старинният стил на квартала го правят предпочитан оазис за отдих от задачите в офиса. Тук можете на спокойствие да презаредите батерията си за остатъка от деня. „VICTORIA Иван Асен“ е също така и един от най-подходящите за работен обяд ресторанти в София, където несъмнено ще впечатлите всекиго, когото поканите.

Адрес: гр. София, ул. „Цар Иван Асен II" 66
Телефон за резервации : +359 888 631 282
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:30 (за клиенти)
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 (за доставки)


Ресторант VICTORIA Ловен парк

Започнахме като един от малкото добри италиански ресторанти в София, ала кухнята на Ботуша отдавна не е единствен приоритет за VICTORIA. В короната от наши заведения в София, където ще намерите шеф менюта за всеки сезон от годината и изпечени на жар пресни и качествени меса, приготвено пред очите ви суши и превъзходни десерти, има една специална перла. Тя е „VILLA VICTORIA Ловен парк” и в нея ще имате възможността да се насладите също на изкусно приготвено дивечово месо с доказано качество и произход.

След като заговорихме за поразително хубави ресторанти в София, нека е ясно, че ако предпочитанията ви клонят към по-аристократична обстановка, едва ли ще намерите по-подходящо място от „VICTORIA Ловен парк”. В съседство с ж.к. „Дианабад” ще намерите оазис на спокойствие от градската шумотевица, където сякаш машина на времето ви е пренесла назад в миналото в ловната резиденция на някой благородник.

Тук въздействието на зеленината (или бялата покривка през зимата) в съчетание с огъня на няколкото камини, изпълнената на живо класическа музика, вкусните ястия и компанията на любими хора ще ви донесат безмерно удоволствие. Езикът е беден да опише насладата в този несравнимо хубав ресторант в София, когато слухът ви е гален от звуците на струнно трио или квартет, докато хапвате пица на пещ и отпивате глътка червено вино от отличната ни селекция.

Не се съмнявайте, че също така бихте впечатлили и своите бизнес партньори, ако избегнете препълнените заведения в София център и ги заведете на подобно красиво и класно място, което буквално блести, след като беше обновено от нас.

Тук най-малките могат да се почувстват като в света на приказките. Заобиколени от гъста гора, те ще намерят забавление и навън, и вътре. Това превръща „VICTORIA Ловен парк” в едно от най-прекрасните заведения с ДЕТСКИ КЪТ в София. Разполагаме и с БЕЗПЛАТЕН ЧАСТЕН ПАРКИНГ за клиенти.

Адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе" 1
Телефон за резервации : +359 889 800 099
ДЕТСКИ КЪТ
БЕЗПЛАТЕН ЧАСТЕН ПАРКИНГ

Работно време: всеки ден от 11:30 до 00:00 (за клиенти)
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 (за доставки)


Ресторант VICTORIA Ring

Контрапункт на гореописаното усещане е „VICTORIA Ring”. Това е един от онези наистина модерни ресторанти в София, които потапят в духа на новото време с изящния си моден дизайн и естетическа декорация.

Той се намира в Sofia Ring Mall на Околовръстния път и един от плюсовете му в сравнение с останалите заведения в София от нашата верига е красивата гледка към Витоша. На обширната тераса можете да разпуснете в от приятна по-приятна обстановка. Друг важен плюс е наличието на паркинг, което спестява време и нерви в търсене на място, където да оставите колата си и да сте спокойни за нея, докато се радвате на храненето в добра компания. „VICTORIA Ring” е един от онези ресторанти в София, чието посещение остава запечатано в съзнанието и те кара да бързаш да се завърнеш в него за още и още.

Адрес: гр. София, ул. „Околовръстен път" 214, София Ring Mall
Телефон зa резервации: +359 888 100 050
Работно време: всеки ден от 11:30 до 23:30 (за клиенти)
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 (за доставки)


РАСТЕМ, НО НЕ СТАРЕЕМ

Вече станаха 25 години, откакто съществува една от веригите с най-добрите ресторанти в София, а и в страната – VICTORIA, и тя досущ като своя дом расте, но не старее. Тук ще намерите и модерното, и класическото; и уюта, и класата; и пица, и печено месо, и суши. Търсите ресторанти в центъра на София? Или ресторанти с градина в София? Или пък ресторант с детски кът в София? Отговорите на всички въпроси са събрани тук и всички пътища водят към нас.

Столицата ни е едно още по-прекрасно място с VICTORIA и VICTORIA е едно още по-прекрасно място заради столицата. А най-вълнуващото е, че тепърва ще става още по-хубаво.
 

VICTORIA: най-добрите от най-добрите заведения в Пловдив

 

Когато търсите качеството, разнообразието и естетиката при избора на заведения в Пловдив, вариантът е само един: VICTORIA 

 
София може и да е българската столица, но пък този град е Европейската столица на културата. И тъй като културата изконно включва у себе си и доброто хранене, VICTORIA се погрижи да даде две заведения в Пловдив, които да отговарят на висотата на наложените тук от над 8000 години насам стандарти – „VICTORIA Мол Марково Тепе” и „VICTORIA Grand Tримонциум”.
 
Градът е най-динамично развиващият се център в Южна България и туризмът е основен фактор за това. Все повече туристи от страната и най-вече от чужбина идват да се порадват на античните забележителности и на гостоприемството на местните хора, а това води и до взрив в ръста на броя на качествените ресторанти в Пловдив.
 
Разнообразието днес е изумително там и тепърва ще се увеличава. Турски, арабски, италиански, азиатски, мексикански и какви ли още не специализирани заведения в Пловдив биха задоволили всяка ваша кулинарна прищявка. Откъм разнообразие и пълноценност на изживяването обаче има едно конкретно място, където ще получите всичко – накуп и на мига. Това място е всеки един от двата наши ресторанти в Пловдив.
 
Пребогатото меню, вкусната храна, уникалната обстановка – комбинация между модерно и класическо, безупречното обслужване, удивителните гледки: ето кои са най-важните критерии за високото ниво, когато търсите приятни заведения в Пловдив. И всичко това се обединява при нас. С упорития си стремеж към усъвършенстване и осигуряване на вашето удоволствие от вкусната храна и добрата напитка докосваме върха. Бъдете сигурни: когато говорите за VICTORIA, говорите за най-добрите от най-добрите ресторанти в Пловдив.
 

Ресторант VICTORIA Мол Марково Тепе

 
Чакали сте дълго хубав италиански ресторант в Пловдив? Жадували сте да има качествени автентични пицарии в Пловдив? Е, след изминалите успешни години, през 2016-а нашата верига реши да изпълни вашите очаквания и отвори врати на деветия си ресторант – „VICTORIA Мол Марково Тепе“.
 
Дизайнът тук е „винтидж", макар и поднесен по един изпипано модерен начин. Когато търсите заведения в Пловдив, които да ви предлагат простор, ще намерите на това място всичко, което ви трябва. Този наш ресторант впечатлява с обширен салон и също толкова обширна и светла тераса, изпълнена със зеленина, откъдето да се насладите на великолепен изглед към града. Чудесен начин да си вземете отдих след обиколки по магазините в търговския център или туристическите забележителности на града, много от които се намират в непосредствена близост.

Ако сте отдавнашен почитател на нашата верига, знаете отлично, че неин отличителен белег е фамозното ни „Chef’s menu”, съдържащо задоволяващите и най-големите вкусови претенции специалитети на главния готвач. Ако търсите качествени пицарии в Пловдив, „VICTORIA Мол Марково Тепе“ изпълнява всичките ви критерии с фантастични пици, изпечени на пещ, а в добавка ще намерите и прясна паста плюс неземни италиански десерти. Нашата верига обаче не се ограничава вече само с кухнята на Апенините. Това е може би едно от само двете заведения в Пловдив, другото пак е наше, където можете също да хапнете вкусни бургери, риба и суши. Въобще всичко, което ви е на душа.
 
Не чакайте повече, а елате и потънете в отпускащия свят на изящната храна, елегантната обстановка и безупречното обслужване в хита в Града под тепетата. Това е един от най-дълго чаканите и дочакани ресторанти в Пловдив – „VICTORIA Мол Марково Тепе“.
 
Адрес: гр. Пловдив, Мол Марково Тепе, бул. „Руски“ 54
Телефон за резервации: 0877 180 777
Работно време: всеки ден от 12:00 до 00:00 (за клиенти)
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 (за доставки)
 

Ресторант VICTORIA Grand Tримонциум

 
Започнахме през 1997 г. с идеята да ви предложим не просто вкусно хранене, а едно изцяло ново преживяване – естетическа смесица от идеално разположение, елегантен интериор, изискано обслужване и спокойна обстановка с, разбира се, фамозния почерк на кухнята на VICTORIA. И на 20-ата си годишнина открихме своя 10-и ресторант, който се превърна в едно от най-класните заведения в Пловдив – „VICTORIA Grand Tримонциум“.
 
Откритият през далечната 1956 г. хотел „Тримонциум“ е един от символите на Града под тепетата, негово лице пред гостите му, затова и ние се погрижихме да сме на висотата на класата ставайки част от тази институция. Разположението е съвършено – на единия край на главния търговски и стопански център, на крачка от градската градина, административния център, търговската част, стария град и популярния Международен панаир. Съчетанието между хотела и нашата перла го превръща в идеално място за провеждане на бизнес срещи и конференции, като за целта сме изградили собствена конферентна зала с мултимедия и всичко необходимо.
 
Усещането тук е специално, атмосферата е пропита с история и това дообогатява вкуса на и без това изумителните ни ястия, което ни носи особена уникалност при сравнение с останалите хубави ресторанти в Пловдив. Другаде просто ще се нахраните, тук ще създадете спомени. И то за цял живот. Местните хора имат високи изисквания относно храната и тук всичките им претенции и вкусове ще останат задоволени, а посетителите на града ще усетят още една тръпка от новото изживяване. Приглушеното осветление, приятната тиха музика и гледка от терасата, която ще ви накара да ахнете, допълват картината на екстаз на душата.
 
VICTORIA Grand Tримонциум не е просто едно от онези заведения в Пловдив, където да седнете, хапнете и станете да си тръгнете. То е модерна емблема на Града под тепетата и посещението тук е проява на изискан вкус. Разполагаме с БЕЗПЛАТНИ ПАРКOМЕСТА за клиенти.
 
Адрес: гр. Пловдив, хотел Рамада Тримонциум
Телефон за резервации: 0877 116 777
БЕЗПЛАТНИ ПАРКОМЕСТА
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:00 (за клиенти)
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 (за доставки)
Поръчайте доставка храна за вкъщи в Пловдив
 

ДРЕВЕН И ВЕЧЕН
 

Нашите 25 години живот не могат да се сравнят с 8000 на този древен и вечен град, както гласи неговият девиз, но със стремежа си към красотата и изискаността искаме да сме на висотата му, като предлагаме галещо душата изживяване на местните хора и посетителите в два от няколкото наистина хубави ресторанти в Пловдив.
 
При нас ще намерите всичко, което търсите. Съчетаваме класическото с модерното, уюта с класата, пицата с бургерите и дори сушито. Търсите пицарии в Пловдив, където да хапнете класическа италианска пица на пещ? Желаете заведения в Пловдив, където да организирате бизнес среща или конференция? Отговорите на всички въпроси са събрани тук и всички пътища водят към нас.
 
Европейската столица на културата е едно още по-прекрасно място заради VICTORIA и VICTORIA е едно още по-прекрасно място заради Европейската столица на културата. А най-вълнуващото е, че тепърва ще става още по-хубаво. Защото VICTORIA ви предлага най-добрите от най-добрите заведения в Пловдив, а вие ни давате смисъл всекидневно да растем.
 

VICTORIA: вкусете разнообразието в един от водещите за Банско ресторанти

 
При търсенето на качество, разнообразие и естетика сред многобройните из Банско ресторанти, вариантът е само един: VICTORIA
 
Този град не е случаен – това е водещият планински курорт в Източна Европа според самия „Файненшъл Таймс“. И, прилягащо за това най-високо качество, VICTORIA се погрижи да осигури един от най-впечатляващите за Банско ресторанти. Такъв великолепен зимен курорт заслужава съответстващо на нивото му заведение. Класно и същевременно уютно място, където гостите да се нахранят и отпочинат истински добре.

Градът се развива с огромни стъпки в последните години и туризмът е главната причина за това. Нараства постоянно броят на туристи от страната и чужбина, които пристигат да се насладят на изумителните условия за зимни спортове. (Не че и през останалите сезони тук няма какво да се прави.) Неслучайно това доведе и до бум на качествените заведения в Банско – както местни, така и на български и международни вериги.
 
Затова и днес разнообразието в курорта по отношение на кухня е огромно. Откъм ресторанти Банско предлага куп специализирани в италианска, българска, средиземноморска, азиатска кухня и др. Те ще задоволят всяка една кулинарна прищявка. Накуп обаче ще получите всичко откъм разнообразие и пълноценност на изживяването само на едно място – ресторант VICTORIA. И при консумация на място, и при поръчка на храна за вкъщи Банско не би могъл да ви предложи друг толкова широк избор от ястия.
 
Няколко са причините да твърдим това с убеденост. На първо място е пребогатото меню, после е вкусната храна, накрая са отличното обслужване и уютната и изискана обстановка. Всичко това се обединява при нас и ни отличава сред множеството популярни за Банско ресторанти. Вечният ни стремеж към усъвършенстване и осигуряване на удоволствието ви от вкусната храна ни доведе дотук и няма да спираме. Може да сте сигурни: когато говорите за VICTORIA, говорите безспорно за едно от най-добрите заведения в Банско.
 

Ресторант VICTORIA Банско

 
Ресторант VICTORIA Банско е едно наистина впечатляващо място в един все по-впечатляващ зимен курорт. Ще ни намерите съвсем близо до ски лифта. Още с влизането си ще се потопите в изисканата и уютна обстановка, за да се предразположите към изумително кулинарно изживяване. След като седнете удобно, прегледате изключително разнообразното меню и поръчате, ще се отпуснете и ще изпълните сетивата си. Огънят от камината, интериорът от камък и дърво, както и красивата гледка навън ще ви подготвят за насладата за небцето.
 
При нас може да се нахраните с каквато кухня ви е на сърце и душа. Специалисти сме в италианската и местната, но с времето увеличихме избора. Сега предлагаме също средиземноморска и азиатска кухня, барбекю в американски стил, постни ястия и още много. Т.е. може някой от вас да хапне пица или паста, друг – бургер, трети – ястие с месо, а четвърти – супа или салата. И всичко това ще бъде прясно и с изключително високо качество при стилна обстановка, безупречно обслужване и приятна музика.
Това богато разнообразие на кухнята е главната причина откъм храна за вкъщи Банско да не предлага по-добър вариант от VICTORIA. Въобще, има доста поводи да се насочите към нас, когато поискате да се нахраните добре и приятно.
 
Великолепната обстановка в заведението прави възможно и да организирате вътре изискани частни или фирмени партита. Сред многобройните си ресторанти Банско едва ли ще ви предложи по-подходящ от VICTORIA за сватба, рожден ден, коктейл или друг тип тържество.
 
Така че не чакайте повече. Елате и потънете в отпускащия свят на изящната храна, елегантната обстановка и безупречното обслужване в един от вечно хитовите ресторанти в Банско.
 
Адрес: гр. Банско, ул. Пирин 119, срещу ски лифта
Телефон за резервации: 0887 761 500
E-mail: v.bansko@abv.bg
Работно време: всеки ден от 11:00 до 00:00 (за клиенти)
Работно време: всеки ден от 12:00 до 22:00 (за доставки)
 

VICTORIA И БАНСКО – ЗАЕДНО ПО ПЪТЯ КЪМ ВЪРХА

 
VICTORIA започна своя път към върха през 1997 г. и го извървя точно във времето, в което и Банско стана зимен курорт №1 в Източна Европа. Нашият стремеж към добрия вкус, красотата и изискаността ни изкачва на неговата висота. Затова предлагаме върховно изживяване за душата на жителите и гостите на града и околността.
 
Всичко, което търсите, ще намерите при нас. Тук ще откриете и класическото, и модерното; и уюта, и висшата класа; и пица, и бургер. Чудите се в кое от всички заведения в Банско да хапнете разнообразна кухня? Гледате в кои свои ресторанти Банско може да ви предложи идеална организация за конференция или бизнес събитие? Е, всички пътища водят към нас.
 
Водещият зимен курорт на Източна Европа е още по-прекрасно място заради VICTORIA и VICTORIA е още по-прекрасно място заради водещия зимен курорт на Източна Европа. И най-вълнуващото е, че тепърва ще става още по-хубаво. Защото в Банско ресторанти има всякакви, но друг като VICTORIA просто няма.
 

VICTORIA: съвършеният за Боровец ресторант откъм разнообразие и уют

 
При търсенето на качество, разнообразие и естетика сред многобройните заведения в Боровец ресторант VICTORIA The Bear е естественият избор
 
Царски планински курорт, популярен в цяла Европа и съвсем близо до София и Пловдив – това е Боровец. Едно от неговите най-привлекателни бижута е VICTORIA The Bear – истински Après-ski ресторант в алпийски стил точно до пистата. Сред множеството различни заведения Боровец надали ще ви предложи място, където да нахраните по-добре телата и душите си.
 
Този курорт винаги е бил притегателен център за любителите на зимните спортове и въобще на планината във всеки сезон. Непрестанно идват все повече родни и чуждестранни туристи, за да се насладят на изумителните условия за зимни и планински спортове. Това доведе и до рязък скок на броя както на скъпи, така и на евтини заведения в Боровец. Те са както местни, така и на български и международни вериги.
 
Неслучайно днес разнообразието по отношение на кухня в курорта е толкова голямо. Ще срещнете ресторанти в Боровец, специализирани в италианска, българска, средиземноморска, азиатска кухня и др. Всеки един от тях в една или друга степен ще задоволи вашите кулинарни прищевки. Откъм разнообразие и пълноценност на изживяването обаче ще получите всичко накуп само на едно място – VICTORIA The Bear.
 
Има няколко причини да твърдим това с убеденост. На първо място е пребогатото меню, следва вкусната храна и „за десерт“ идват отличното обслужване и уютната и изискана обстановка. Всичко това се обединява при нас и ни прави един отличителен за Боровец ресторант, съответстващ на високото ниво на курорта. Вечният ни стремеж да се усъвършенстваме и да ви осигуряваме удоволствие от храната ни доведе дотук и няма да спираме. Бъдете сигурни: откъм заведения Боровец не може да ви предложи по-пълноценно изживяване от това във VICTORIA The Bear.
 

Ресторант VICTORIA The Bear Боровец

 
Колко са хубавите ресторанти в България, при които можеш да отидеш да седнеш на масата направо след спускане на ски пистата? Е, VICTORIA The Bear със сигурност е един от тях. Да не говорим и че се намира срещу хотел Рила – най-големия в курорта.
 
Но идеалното местоположение не е най-важният фактор за това нашият ресторант да е водещият тук. С поне толкова голямо значение са също неговото разнообразно и съобразено със сезона меню, безупречното обслужване и отпускащата обстановка. Дървеният интериор, красивата гледка към площада или пистата, огънят от камината – всичко това ще ви подготви за върхова наслада за небцето.
 
Гореизброените неща са все причини VICTORIA The Bear да не е някое от онези евтини заведения в Боровец, където се наяждате за жълти стотинки. Тук обаче ще се нахраните истински вкусно и пълноценно с каквато кухня ви е на сърце и душа. Ние сме специалисти в италианската и местната, ала с времето увеличихме избора пред вас. Днес предлагаме също средиземноморска и азиатска кухня, барбекю в класически американски стил, постни ястия и още много. Т.е. може някой от вас да хапне пица или паста, друг – ястие с месо, трети – супа или салата, а четвърти – бургер. И всичко ще бъде прясно и най-висококачествено, поднесено безупречно в стилна обстановка и приятна музика.
 
С подобно многообразие в кухнята ни неслучайно сме фаворити по поръчване на храна за вкъщи в Боровец. Великолепната обстановка в заведението пък прави възможно и да се организират вътре изискани фирмени или частни партита. В Боровец ресторант VICTORIA The Bear си остава ненадминат вариант за сватба, рожден ден, коктейл или друг тип тържество.
 
Затова не чакайте повече. Елате и потънете в отпускащия свят на вкусната и разнообразна храна, уютната обстановка и безупречното обслужване в един от хитовите за Боровец ресторанти.
 
Адрес: к.к. Боровец, срещу хотел Рила
Телефон за резервации: 0878 193 000
Работно време: от 11:00 до 00:00 за клиенти
Работно време: от 11:00 до 22:00 за доставки
Работни дни: петък, събота и неделя
 

VICTORIA THE BEAR – ЦАРСТВЕН РЕСТОРАНТ В ЦАРСТВЕН БОРОВЕЦ

 
VICTORIA започна своя път към върховете през 1997 г. и стигна до Боровец чак за зимен сезон 2018/19. Някои може и да кажат, че сме закъснели, но според нас това се случи точно навреме. Истината е, че се стремяхме чрез вечната си отдаденост към добрия вкус, красотата и изискаността да се изкачим до царствената висота на планинския курорт. Затова с VICTORIA The Bear искахме да предложим царско изживяване за небцето и душата на жителите и гостите на Боровец. Накрая го постигнахме и се гордеем с резултата.
 
Всичко, което търсите, ще откриете при нас. Тук ще срещнете и модерното, и класическото; и уюта, и елегантността; и пица, и бургер. Чудите се в кое от всички свои заведения Боровец ще ви предложи изключително разнообразна кухня? Търсите къде там може да проведете идеално организирано частно или фирмено събитие? Оглеждате се за съвършеното място за храна за вкъщи в Боровец? Е, всички пътища водят към нас.
 
Царственият планински курорт е още по-прекрасно място заради VICTORIA и VICTORIA е още по-прекрасно място заради царствения планински курорт. А най-вълнуващото е, че тепърва ще става още по-хубаво. Защото в Боровец ресторант като VICTORIA The Bear няма да намерите нито днес, нито още дълги години занапред.