VICTORIA Мол Марково Тепе VICTORIA GRAND, х-л Тримонциум

VICTORIA: най-добрите от най-добрите заведения в Пловдив

 

Когато търсите качеството, разнообразието и естетиката при избора на заведения в Пловдив, вариантът е само един: VICTORIA 

 
София може и да е българската столица, но пък този град е Европейската столица на културата. И тъй като културата изконно включва у себе си и доброто хранене, VICTORIA се погрижи да даде две заведения в Пловдив, които да отговарят на висотата на наложените тук от над 8000 години насам стандарти – „VICTORIA Мол Марково Тепе” и „VICTORIA Grand Tримонциум”.
 
Градът е най-динамично развиващият се център в Южна България и туризмът е основен фактор за това. Все повече туристи от страната и най-вече от чужбина идват да се порадват на античните забележителности и на гостоприемството на местните хора, а това води и до взрив в ръста на броя на качествените ресторанти в Пловдив.
 
Разнообразието днес е изумително там и тепърва ще се увеличава. Турски, арабски, италиански, азиатски, мексикански и какви ли още не специализирани заведения в Пловдив биха задоволили всяка ваша кулинарна прищявка. Откъм разнообразие и пълноценност на изживяването обаче има едно конкретно място, където ще получите всичко – накуп и на мига. Това място е всеки един от двата наши ресторанти в Пловдив.
 
Пребогатото меню, вкусната храна, уникалната обстановка – комбинация между модерно и класическо, безупречното обслужване, удивителните гледки: ето кои са най-важните критерии за високото ниво, когато търсите приятни заведения в Пловдив. И всичко това се обединява при нас. С упорития си стремеж към усъвършенстване и осигуряване на вашето удоволствие от вкусната храна и добрата напитка докосваме върха. Бъдете сигурни: когато говорите за VICTORIA, говорите за най-добрите от най-добрите ресторанти в Пловдив.
 
 

Ресторант VICTORIA Мол Марково Тепе

 
Чакали сте дълго хубав италиански ресторант в Пловдив? Жадували сте да има качествени автентични пицарии в Пловдив? Е, след 19 свръхуспешни години, през 2016-а нашата верига реши да изпълни вашите очаквания и отвори врати на деветия си ресторант – „VICTORIA Мол Марково Тепе“.
 
Дизайнът тук е „винтидж", макар и поднесен по един изпипано модерен начин. Когато търсите заведения в Пловдив, които да ви предлагат простор, ще намерите на това място всичко, което ви трябва. Този наш ресторант впечатлява с обширен салон и също толкова обширна и светла тераса, изпълнена със зеленина, откъдето да се насладите на великолепен изглед към града. Чудесен начин да си вземете отдих след обиколки по магазините в търговския център или туристическите забележителности на града, много от които се намират в непосредствена близост.

Ако сте отдавнашен почитател на нашата верига, знаете отлично, че неин отличителен белег е фамозното ни „Chef’s menu”, съдържащо задоволяващите и най-големите вкусови претенции специалитети на главния готвач. Ако търсите качествени пицарии в Пловдив, „VICTORIA Мол Марково Тепе“ изпълнява всичките ви критерии с фантастични пици, изпечени на пещ, а в добавка ще намерите и прясна паста плюс неземни италиански десерти. Нашата верига обаче не се ограничава вече само с кухнята на Апенините. Това е може би едно от само двете заведения в Пловдив, другото пак е наше, където можете също да хапнете вкусни бургери, риба и суши. Въобще всичко, което ви е на душа.
 
Не чакайте повече, а елате и потънете в отпускащия свят на изящната храна, елегантната обстановка и безупречното обслужване в хита в Града под тепетата. Това е един от най-дълго чаканите и дочакани ресторанти в Пловдив – „VICTORIA Мол Марково Тепе“.
 
Адрес: Мол Марково Тепе, бул. „Руски“ 54
Телефон: 087 718 0777
Работно време: всеки ден от 12:00 до 00:00 за клиенти
Места в салона: 140
Места в градината: 130
Поръчайте доставка храна за вкъщи в Пловдив
 
 

Ресторант VICTORIA Grand Tримонциум

 
Започнахме през 1997 г. с идеята да ви предложим не просто вкусно хранене, а едно изцяло ново преживяване – естетическа смесица от идеално разположение, елегантен интериор, изискано обслужване и спокойна обстановка с, разбира се, фамозния почерк на кухнята на VICTORIA. И на 20-ата си годишнина открихме своя 10-и ресторант, който се превърна в едно от най-класните заведения в Пловдив – „VICTORIA Grand Tримонциум“.
 
Откритият през далечната 1956 г. хотел „Тримонциум“ е един от символите на Града под тепетата, негово лице пред гостите му, затова и ние се погрижихме да сме на висотата на класата ставайки част от тази институция. Разположението е съвършено – на единия край на главния търговски и стопански център, на крачка от градската градина, административния център, търговската част, стария град и популярния Международен панаир. Съчетанието между хотела и нашата перла го превръща в идеално място за провеждане на бизнес срещи и конференции, като за целта сме изградили собствена конферентна зала с мултимедия и всичко необходимо.
 
Усещането тук е специално, атмосферата е пропита с история и това дообогатява вкуса на и без това изумителните ни ястия, което ни носи особена уникалност при сравнение с останалите хубави ресторанти в Пловдив. Другаде просто ще се нахраните, тук ще създадете спомени. И то за цял живот. Местните хора имат високи изисквания относно храната и тук всичките им претенции и вкусове ще останат задоволени, а посетителите на града ще усетят още една тръпка от новото изживяване. Приглушеното осветление, приятната тиха музика и гледка от терасата, която ще ви накара да ахнете, допълват картината на екстаз на душата.
 
VICTORIA Grand Tримонциум не е просто едно от онези заведения в Пловдив, където да седнете, хапнете и станете да си тръгнете. То е модерна емблема на Града под тепетата и посещението тук е проява на изискан вкус.
 
Адрес: хотел „Тримонциум“
Телефон: 0877 116 777
Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:00 за клиенти
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00 за доставки
Места в салона: 130
Места в градината: 130
Поръчайте доставка храна за вкъщи в Пловдив
 
 

ДРЕВЕН И ВЕЧЕН
 

Нашите 22 години живот не могат да се сравнят с 8000 на този древен и вечен град, както гласи неговият девиз, но със стремежа си към красотата и изискаността искаме да сме на висотата му, като предлагаме галещо душата изживяване на местните хора и посетителите в два от няколкото наистина хубави ресторанти в Пловдив.
 
При нас ще намерите всичко, което търсите. Съчетаваме класическото с модерното, уюта с класата, пицата с бургерите и дори сушито. Търсите пицарии в Пловдив, където да хапнете класическа италианска пица на пещ? Желаете заведения в Пловдив, където да организирате бизнес среща или конференция? Отговорите на всички въпроси са събрани тук и всички пътища водят към нас.
 
Европейската столица на културата е едно още по-прекрасно място заради VICTORIA и VICTORIA е едно още по-прекрасно място заради Европейската столица на културата. А най-вълнуващото е, че тепърва ще става още по-хубаво. Защото VICTORIA ви предлага най-добрите от най-добрите заведения в Пловдив, а вие ни давате смисъл всекидневно да растем.
Нашият уебсайт използва „бисквитки“, които гарантират възможно най-оптимална работа със сайта. За повече информация вж. как се използват „бисквитки“ и как да промените настройките си.
X